Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Filóztam mi a jobb. (A nyarat elvből nyaralásra szántam augusztus végéig, hülye elveim vannak tudom) Vagy keresgélek interjúzgatok máshova, aminek a tavalyi kísérletekből kiindulva október vége előtt nemigen lesz eredménye, meg fizetés se december előtt, (ráadásul vagy messzebb utazós, amit nem akartam, vagy költözős, de azt sem) vagy elvállalom ezt, erről már mindent tudok, azt is hogy nem ideális, de nem kell mindent újra kezdeni, igazi fájdalmas dolog a koránkelésen kívül egyelőre azért nincs, és az első hetek hónapok úgyis motiváltabbak. Aztán ha mégis nagyon szarul jön ki, akkor is már fizetés mellől keresgélhetek mást.
Meg az is jól esett, hogy a céget jellemző általános, átlagos, a munkatársak egymáshoz való viszonyában lévő nem épp kiegyensúlyozott és családias viszonyok ellenére a felém jövő visszajelzések úgy a helyi vezetők, mint a kollégák részéről szinte kivétel nélkül nagyon pozitívak voltak mind a sietős távozásom, mind a visszatérésem lehetőségének puszta hírére, szakmai és emberi oldalról is. És ennek hangot is adtak. Sőt a kell egy ember felvetésre szinte egyöntetűen rám szavaztak. És jó érzés, ráadásul szokatlan, ennyire pozitívan kilógni az általam is tapasztalt nem ideális környezetből. (Tudom, vakok közt félszemű..) Azért szokatlan, mert máshol korábban eleve barátságos volt a hangulat, nem nagyon lehetett ezzel kilógni, ahogy a munkához való hozzáállással sem, itt meg mindenki azzal fogadott, hogy eleve elkúrt döntés volt elküldeni azt aki hajlandó volt értelmesen csinálni is valamit, de nagyon örülnek hogy visszatérek mert velem legalább lehetett dolgozni, hátha újra beindulnak a dolgok.
Katica: azt mondtam már hogy amúgy lusta is vagyok?
a zsömlét felvágottat előző nap is megcsinálhatnám szendvicsnek, de a hűtőben összeszottyadnak, akkor már inkább csak bedobálom reggel, az csak 20 másodperc, és melóban meg kieszem kézzel a csomagolópapírból, mellé a kenyeret, paradicsomot is almaként harapva. Az a leggyorsabb. A müzlit nem annyira szeretem, a joghurttól meg fos..szóval meggyengül a gyomrom, azt meghagyom hétvégére.
Cserébe hétvégén(vagy munkanélkül) van hogy egy órát elreggelizgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Kriptovaluták és az adózás
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a zsömlét felvágottat előző nap is megcsinálhatnám szendvicsnek, de a hűtőben összeszottyadnak, akkor már inkább csak bedobálom reggel, az csak 20 másodperc, és melóban meg kieszem kézzel a csomagolópapírból, mellé a kenyeret, paradicsomot is almaként harapva. Az a leggyorsabb. A müzlit nem annyira szeretem, a joghurttól meg
Cserébe hétvégén(vagy munkanélkül) van hogy egy órát elreggelizgetek.