Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nem jó, nem jó... 2-3 éve felrobbant tőle a zinternet, mindenki ezt tolja [link]
a szervezet 1 hónap alatt alkalmazkodik. addig nagyon éhes voltam délelőttönként, és volt hogy csak kóvályogtam. de ez elmúlt, úgyhogy nekem bejött.
csak hát arra nem voltam felkészülve, hogy üres pociba nem jó gyógyszert potyogtatni.
meglepő módon a két meghatározó gyógyszerem egyike sem tesz kitételt, hogy üres, vagy teli pocira kell-e bevenni.
de ha meg visszatérek a sonkás zsömire, akkor én is sonkás zsömlévé váloksokszor keveset nem tudok enni, nem vagyok én szakács, aki mindenbe belekóstol

lehet hogy valami granola / zabkása vonalon kellene gondolkoznom. amíg a gyerekek készülődnek reggel, azt addig meg is tudnám enni. és az nem is igazi étel, tehát nem számít

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest