- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nem jó, nem jó... 2-3 éve felrobbant tőle a zinternet, mindenki ezt tolja [link]
a szervezet 1 hónap alatt alkalmazkodik. addig nagyon éhes voltam délelőttönként, és volt hogy csak kóvályogtam. de ez elmúlt, úgyhogy nekem bejött.
csak hát arra nem voltam felkészülve, hogy üres pociba nem jó gyógyszert potyogtatni.
meglepő módon a két meghatározó gyógyszerem egyike sem tesz kitételt, hogy üres, vagy teli pocira kell-e bevenni.
de ha meg visszatérek a sonkás zsömire, akkor én is sonkás zsömlévé váloksokszor keveset nem tudok enni, nem vagyok én szakács, aki mindenbe belekóstol

lehet hogy valami granola / zabkása vonalon kellene gondolkoznom. amíg a gyerekek készülődnek reggel, azt addig meg is tudnám enni. és az nem is igazi étel, tehát nem számít

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magisk
- Kutya topik
- Milyen videókártyát?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs