Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miután múlt hétfőn megegyeztünk, hogy tegnaptól tudok csak kezdeni - bár szerintük már múlt kedden is késő lett volna - kiderült, hogy kell új üzemorvosi, de ő holnapig szabadságon van. Nem baj, majd utólag bepótoljuk. Addig is kerítsenek nekem asztalt, gépet, telefont, emailfiókot, hozzáféréseket, meg persze munkaszerződést, munkakörit, munkavédelmi eszközöket(cipő,...). Ez lett volna múlt hét.
Tegnap bementem reggel ahogy megbeszéltük (5:48-ra) természetesen semmi nem volt meg, szerződés sem mert a munkaügy szabadságon. B.sztam tehát a rezet kb 10-ig, amikorra rájöttek, hogy orvosi nélkül ott se lehetnék, addig szerződést se csinálnak, majd ha szerdán van orvosim, csütörtökön menjek be. Addig meg üljek otthon.Szóval fél órája keltem fel, most itt elolvastam a sok reggeli lótápot, azt hiszem ma egy vastag csík füstölt szalonnát reggelizek egy kis darabka füstölt kolbásszal, három gerezd fokhagymával és egy fej vöröshagymával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Riasztó topik
- Bestbuy játékok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest