Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
akkor ne legyél irodai rabszolga
és ne akarj 100 millás családi házat
egy pár naplementés sörrintés, csónakázás, étterem teraszán finom rumtól elkókadás, vitorlázás, önfeledten naplementébe robogózás egy üveghegyen is túl lévő szigeten sokkal többet ér, mint egy 100 millás ház.
ami van, arra már összekapartam a rávalót, és nekünk elég, szépítgetjük-építgetjük, ha jön a gyerek bővítjük, de hogy tálcával hordom haza a sört, az is biztos.
node mindenki más, és ettől szép (?) az élet.
lehetne félmillás bringám mint a bratyónak, vagy irigyelhetném az új mustangsját, aztán tessék, évente kétszer ül rá a bringára, 10szer a mustangba, viszont legalább dolgozik sokat... én a használt szaromon 1400km-t már letekertem 3 hónap alatt, és eszembe nem jutna drágábbat, szebbet, jobbat, újabbat venni - amíg ez szét nem hullik, szervizelgetem és kész. a 21 éves golf cabrio is teljesen szükségtelen, csak azért van meg, mert nem kér enni a garázsban pihenve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Analóg fényképezés
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Dell asztali gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ne akarj 100 millás családi házat