Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
akkor ne legyél irodai rabszolga
és ne akarj 100 millás családi házat
egy pár naplementés sörrintés, csónakázás, étterem teraszán finom rumtól elkókadás, vitorlázás, önfeledten naplementébe robogózás egy üveghegyen is túl lévő szigeten sokkal többet ér, mint egy 100 millás ház.
ami van, arra már összekapartam a rávalót, és nekünk elég, szépítgetjük-építgetjük, ha jön a gyerek bővítjük, de hogy tálcával hordom haza a sört, az is biztos.
node mindenki más, és ettől szép (?) az élet.
lehetne félmillás bringám mint a bratyónak, vagy irigyelhetném az új mustangsját, aztán tessék, évente kétszer ül rá a bringára, 10szer a mustangba, viszont legalább dolgozik sokat... én a használt szaromon 1400km-t már letekertem 3 hónap alatt, és eszembe nem jutna drágábbat, szebbet, jobbat, újabbat venni - amíg ez szét nem hullik, szervizelgetem és kész. a 21 éves golf cabrio is teljesen szükségtelen, csak azért van meg, mert nem kér enni a garázsban pihenve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ne akarj 100 millás családi házat