- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az a 300ft számít, hanem az, hogy egy irodai rabszolga vagyok. Az átlaghoz képest tűrhetően keresek, félreteszem a fizetésem 75%-át minden hónapban, hitelem nincs és nem is akarok, de ha szeretnék egy agglomerációs családi házat, az valahol 80-100 millió forint, amit a párommal 4-5 év alatt ki is spórolunk, de utána megint majdnem a nulláról indulunk, és még mindig irodai rabszolgák maradunk, akiknek úgy kell táncolni, ahogy az épp aktuális londoni vagy new yorki supervisor fütyül. És én ebből ki akarok szállni, ezt teljes munkaidőben nem vagyok hajlandó csinálni majd 40 éves fejjel, amikorra talán egy gyerek is összejön.
Szóval ilyenkor összeadódik a sok apró tétel, és máris az az 1-2 munkanap, amennyi idő alatt kitermeled a sörfogyasztásod, marha soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest