Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az a 300ft számít, hanem az, hogy egy irodai rabszolga vagyok. Az átlaghoz képest tűrhetően keresek, félreteszem a fizetésem 75%-át minden hónapban, hitelem nincs és nem is akarok, de ha szeretnék egy agglomerációs családi házat, az valahol 80-100 millió forint, amit a párommal 4-5 év alatt ki is spórolunk, de utána megint majdnem a nulláról indulunk, és még mindig irodai rabszolgák maradunk, akiknek úgy kell táncolni, ahogy az épp aktuális londoni vagy new yorki supervisor fütyül. És én ebből ki akarok szállni, ezt teljes munkaidőben nem vagyok hajlandó csinálni majd 40 éves fejjel, amikorra talán egy gyerek is összejön.
Szóval ilyenkor összeadódik a sok apró tétel, és máris az az 1-2 munkanap, amennyi idő alatt kitermeled a sörfogyasztásod, marha soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest