Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
én 10 perccel a vége előtt értem haza, a lesgóltól láttam, meghogy bekapunk 3 gólt.
Közben nagy cset volt a messengeren a barátaimmal, mondtam, hogy ez kicsit olyan knézy átok volt, mint gyerekkoromban, hogy mindig a 94. percben kikaptunk
de le lettem ugatva, hogy nem, mert most jók voltunk, és nagyon, és küzdöttünk, és emetl fővel, és minden,
mondtam, hogy biztos, kár, hogy én ezt nem láttam, és hogy az ellenfél is ott volt, és hogy gólra játsszák ezt a játékot,
erre megsértődtek, hogy én vagyok a köcsög, és maradjak csendben...na mindegy, biztos megérte, nekem meg megint dezsavüm volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest