Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Az ora igazabol a ferfiak talan egyetlen, szelesebb korben elterjedt ekszere. Nem kutyalanc, nem karkoto, nem gyuru, nem fulbevalo, hanem ora. Nyilvan ez is valasztas kerdese es milliofelekeppen lehet kategorizalni, divat, stilus, penztarca, mindenhez koze lehet - en ebben is kivetel vagyok mert ugyan szeretem oket, de penzem nincs ra es feleslegesnek tartom hogy szazezreket koltsek ra ugyhogy van par szinu es fajtaju, kivitelu amiket fel tudok venni kulonbozo szonu ruhakhoz hogy ne nezzel ki igenytelen parasztnak, bar biztos van olyan aki szerint nem illik ez ehhez es az ahhoz, de szamomra a lenyeg hogy nekem tetsszen es kenyelmes legyen, a tobbi leginkabb nem izgat. Batyam halomra veszi a sokszazezres orakat, aztan orr vannak a szekrenyben, biztos az is jo valamire...

most epp egy 25 eves analog casio van rajtam, mar akkor is a legolcsobb legigenytelenebb fajta volt, de tokeletesen mukodik es mivel feher polo van rajtam es ennek feher a szamlapja, ma ezt vettem fel.
ez volt az en velemenyem, es en tortenetem az orakkal kapcsolatosan
amugy a legujabb a tavaly nejemtol szulinapra kapott slow watch-om, azt nagyon komalom, termeszetesen leginkabb egyiket sem azert hordom, hogy az idot nezzem rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest