Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

én most éppen azon vagyok, hogy a család 60-as korosztályát meggyőzzem, hogy csak be kéne már oltatni magukat. Érdekes módon a 80-90 éves rokonok egyből éltek a lehetőséggel, de ez a 60-as korosztály akit ismerek, nem tudom miért, de nem akarja, mert csak. Azt hittem apámra, hogy egy értelmes mérnökember, és hisz a tudományban, a csúcstechnológiában, de még rá is hat a hülyeség, tényleg. Hogy így a gyógyszerlobbi, meg úgy mesterséges, meg emberkísérlet... de bezzeg a vitaminok meg a biorezonancia.
    Úgy összevesztünk reggel a telefonban, nem is tudom visszaidézni, milyen ezotérikus baromságokat mondott.
    És kérdeztem tőle, hogy és akkor mi a terved, hogy mostantól nem jössz ki a házból életed végéig? vagy abban bízol, hogy ha elkapod, majd nem lesz súlyos? Mert előbb-utóbb úgyis el fogod kapni.... Ráadásul vastagbélrákja volt, szóval extrán veszélyeztetett.
    Komolyan nem értem.

és mennyi ilyen van, szinte hihetetlen.

szüleim valahogy túljutottak ezen, és beadatták. mondtam nekik előtte sokszor, hogy ez egy oltás vaze, mindenki kap életében jópárat, hadd ne attól féljünk már, hogy az oltástól meghalunk, inkább a túlsúly, zsírt zsírral életmód meg az allergia és azt asztma, valamint a 67 éves életkor legyen már veszélyeztető tényező...

és elértük a célunkat bratyóval, mindenki megkapta szépen - kivéve persze engem és a nejemet, de mi különlegesen hülyék vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák