Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
igen, sűrűbb, "jobb", ízletesebb, drágább. amint ToBeY írta ő aldiba/lidlbe megy, ott meg nincs, ezért ajánlottam azt.
egyébként mi szószokba nem rakunk passatat, abba canned chopped/peeled tomatoes megy mert mi úgy szeretjük.
hacsak nem nyár van mert akkor a sajátunk, megforralva lebőrözve aztán szépen lepasszírozva... de ez most nem jöhet szóba, mert tél van.cirio és társai jelenleg nem jöhetnek szóba, főleg mert nincs munkánk és bevételünk, de nekünk alapból nem túl híg és épp elég jó az aldi/lidl passata is, mert számunkra a pizzára jó, íze nem rossz, nem csinál savat, és harmadannyiba kerül mint egy márkás (és nyilván minőségibb) cucc. régen csak ilyesmiből főztem/főztünk, aztán jött a házprojekt stb, és szép lassan lejjebb adtunk az ilyen flancolásokból
de még bőven maradt miből leadni így is.valamelyik nap pl. lidlben találtam mezei extra dry chardonnay pezsit ("blanc de blanc") 995 ft-ért az "eredeti" 1299 helyett.
régebben 1299ért habzóbort sose vettem volna, most meg megvettem ezt ennyiért. megittuk, ízlett, nem csinált savat, nem fájt tőle a fejünk másnap, tehát lehet, hogy volt benne szőlő...
ennyi erővel akár vehetünk ebből ismét, mert a laurent&perrier kifogyott, a moet&chandon snassz, a dom perignon utolsó évjáratai elég karcosak, rendes pezsgőt meg úgysem tudsz megfizetni, akkor mit szarakodjunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Túraautó topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de még bőven maradt miből leadni így is.