Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Karanténom tegnap lejárt, ma már szabad vagyok. Alapvetően pár nap után már semmi gondom nem volt. Némi kóválygó szédülés, enyhe fejfájás még mindig van néha, meg 60 fölé került a nyugalmi pulzusom, de ezt mind betudom annak, hogy 16 napig csak ültem a kanapén, és semmit nem csináltam. Fel is szedtem megint 3 kilót.
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.Amúgy borzasztóan hálás vagyok a kutyáinknak, ha ők nincsenek, és nem mehettem volna ki naponta 3x egy rövid sétára, mostanra teljesen begolyóztam volna.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Óvodások homokozója
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.