Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tavasszal többször felmerült bennem, hogy kéne valami pulzusmérő, vagy csuklós, vagy olyan ami mutat szívritmuszavart is, de ahogy piacot néztem ilyet jelenleg az ifon ad, annak fényében érdekes, hogy valami jogi szabalyozas miatt a kínai gyartok termekeiben meg nem mukodhet a ritmuszavar detektor. Ifon biztos levajazta a szabalyozast...node ha csak pulzust mer, akkor azert folosleges soktizezret kifizetni, raadasul ha az se olyan megbizhato...szoval mar a mellkaspantban gondolkodtam, hiszen tavasszal sokat gyalogoltam hegyre fel, meg tudtam hogy majd nyaron cangazok tobbet. Aztan megvilagosodtam, hogy kell a fenenek. Azt ugyis érzem ha csúcson a pulzus es kopom a tudom. Az meg nekem mindegy hogy 179 vagy 189.
Nem vagyok szuperfontos, mindegy hogy azonnal tudok rola hogy emailem jott, vagy csak 15 perccel kesobb mikor eloveszem a telefonom. Az meg hogy feszbukon ramuzent e valaki cseten...szoval semmi olyan ami miatt kell a karomra egy ize ami ezekrol azonnal jelez. Majd megnezem kesobb.
De ahogy mondtam masok vagyunk
Ugyhogy van egy napos radios elegansabb citi meg egy buvaros narancsszijas napos citi, amiben mar kicsit merultem, szoval valamire jo. Amig ezekben ki nem purcan az akksi addig nem is gondolkodom ora jellegu barmin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest