Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Minden évben eljátszom panellakásban, hogy nyáron a loggiát átváltoztatom kiskertté. Tavaly csak kikapargattam pár magot a Veresi Piroska paradicsom bogyóiból, mert untam a lutrit, hogy nem lesz semmi a papírtasakos vetőmagból, na jó... néha mégis...
Lett egy laza három-négy méteres paradicsombokor-szörnyeteg a korlát mellett. Nem győztem karikába hajtogatni, hogy itt maradjon. Amikor termőre fordult, akkor meg tervszerűen szedni kellett minden nap.
Tavaly jól sült el, de idén mintha minden vissza akarná fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- E-roller topik
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lett egy laza három-négy méteres paradicsombokor-szörnyeteg a korlát mellett. Nem győztem karikába hajtogatni, hogy itt maradjon. Amikor termőre fordult, akkor meg tervszerűen szedni kellett minden nap.
Tavaly jól sült el, de idén mintha minden vissza akarná fogni.