Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mazda 6, Toyota Camry, Toyota Avalon, Subaru Outback, es meg a Hyundai-Kia parost se zartam ki. Viszont 3 gyerek ulesnek el kell benne fernie 3-3-5 eves szamara a hatso ulesen es ez a legfontosabb. Nekem is kombi kene, mert rengereg szerszammal, alkatresszel jarok...
(Tegnap feleseg kerdezi, hogy nem-e inkabb pickup truck-ot kene venni, mert abba elfer a karacsonyfa is
(biztos olvassa a forumot) az egyteru tetejen eddig mindig elfert.))Tegnap kerdezi az anyos, hogy akkor megyunk-e nyaralni jovo honapban az oceanpartra? Mi fix, hogy nem megyunk sehova. Meg csak most kezdotek az enyhitesek, szerintem nagy gond lesz belole par het alatt, de bar csak ne lenne.
Latom paran filoztok rajta, mas esetleg szinten gondolkodik nyaralason?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(biztos olvassa a forumot) az egyteru tetejen eddig mindig elfert.))