Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82
    félisten

Visszatértem. Asszem nem születik tikkktakkk videjó arról ahogy flippegek a fürdőköpenyben pergamensapkás paralelogrammával a szakállamon :( :D
    Amúgy ja, sikerült. Jobb félni mint elb.szni. Kicsit jobb mint a régi, többet mutat pl csatlakozókliens fronton, de amúgy oda-vissza kellett 2-2 újraindítás, hogy végleg helyre álljon a rend. Mos'má befótoztam a biztonságtalan réseket. Holnap meg talán végre beüzemelem a new ssd-t is, mert most a 60 gigáson a konstans szabad hely 2,4 giga, és aszondja a szokás, hogy kell minimum 5-10 %. Szóval holnap reflectálok a 250 gigásra. Remélem hasonlóan szőkenőmentes lesz.
    Köszi a biztatásokat.

Sikereiden és eredményeiden felbuzdulva, hasonló biztonsági rés-foltozástól motiválva én is frissítettem most a TP-Link Archer C5 v1.2-n az OpenWRT-t a 18.06 build-ről a 19.07.2-re, a konfiguráció megtartását választva. Ennek következményeképpen jól letiltotta az upgrade során az OpenWRT az 5 GHz-es rádiót. Szerencsére csak újra kellett engedélyezni és SSID-t/jelszót újra beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák