Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pusztán oda akartam kilyukadni hogy az interneten leírt adatok nem minden esetben fedik a valóságot.
Ez igy van, bar a konkret temara vonatkozoan ebbol nem derul ki semmi, foleg amugy, hogy te vontal le egy buta kovetkeztetest a te altalad hozott adatbol, szoval ha ezt valakin szamon lehet kerni az te vagy.Amúgy korábbi válaszomba tettem egy linket
Nem fejtek meg rejtvenyeket azzal a cellal, hogy azt tamasszam ala, amivel nem ertek egyet. Ha ala akarod tamasztani a mondandodat, akkor rakd be megint, ha nem, akkor ne.s itt le is zárnám ezt a témát
Igen, ezt mar korabban is probaltad, te hozzaszoltal, aztan menekulsz, ha mas nem ert egyet, arra nem vagy kivancsi. Ertem en, de azert ez nem igy mukodik. Kivancsi vagyok mennyire vagy ura a szavaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest