Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pusztán oda akartam kilyukadni hogy az interneten leírt adatok nem minden esetben fedik a valóságot.
Ez igy van, bar a konkret temara vonatkozoan ebbol nem derul ki semmi, foleg amugy, hogy te vontal le egy buta kovetkeztetest a te altalad hozott adatbol, szoval ha ezt valakin szamon lehet kerni az te vagy.Amúgy korábbi válaszomba tettem egy linket
Nem fejtek meg rejtvenyeket azzal a cellal, hogy azt tamasszam ala, amivel nem ertek egyet. Ha ala akarod tamasztani a mondandodat, akkor rakd be megint, ha nem, akkor ne.s itt le is zárnám ezt a témát
Igen, ezt mar korabban is probaltad, te hozzaszoltal, aztan menekulsz, ha mas nem ert egyet, arra nem vagy kivancsi. Ertem en, de azert ez nem igy mukodik. Kivancsi vagyok mennyire vagy ura a szavaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Linux kezdőknek
- Suzuki topik
- Steam topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- További aktív témák...
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest