Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Mondjuk 10 napot mondtak, hivatalosan meg 30 nap, de ez kivételesen pozitív tévedés.

Izé.. "20 napon, illetve ha a kérelem és mellékletei, valamint a hatóság rendelkezésére álló adatok alapján a tényállás tisztázott, 8 napon belül"... Innen, aminél nehéz "hivatalosabb" forrást találni...

Általában véve tehát 8 nap (viszonylag kevés olyan eset lehet, amikor "nem tisztázott a tényállás" egy útlevél igénylésnél), amúgy meg soron kívüli/sürgősségi/azonnali eljárás keretén belül 5/3/1 napot garantálnak, nyilván a megfelelő extra zsé kifizetése után.

Én még 30-ra emlékeztem, lehet hogy korábban volt annyi. De az biztos volt, hogy nem 10 amit az o.irodán mondták, és nem 3(plusz hétvége). Szóval a lényeg, hogy nem tudom kinek hasonlít Gárdony és Starján, vagy milyen adatbázisban van egymás mellett a két város. Esetleg ott valaki pont előttem/utánam igényelt időben, és a kérelem azonosító sorszáma volt egymás mellett.
    Hacsak be nem vonják a világútlevelet 9 év és 11 hónapon belül, akkor ennyi ideig nem kell sürgősségi feláron gondolkodnom. Mert ezektől kitelik hogy bevonják, először csak kerítés, aztán vasfuggony, végül majd 6 méteres fal, aztán tanulhatjuk újra a szovjet meg kínai himnuszt.

Új hozzászólás Aktív témák