Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én abban hiszek, hogy a mértéktelen, és az egyoldalú táplálkozás az, ami egészségtelen. Nem hagynám el teljesen a húst, de az utóbbi pár évben sokkal több minden mást eszek: zöldeket, halat, sajtot. Amúgy is szinte csak csirkét eszünk már, max marhát, ha valami darált húsos cucc van. Amit igyekszem elhagyni, az a péksütemények, és a krumpli, de ezeket sem akarom teljesen kizárni, csak előbbiből rengeteg magos változatot, fehér liszt, és cukor nélkül, utóbbit nagyon ritkán, és olyankor is inkább édesburgonyát. Ja, meg sütikkel kell nagyon vigyázni, azok rohadékok. Kilóra kb érettségi környékén voltam utoljára ennyi, vagy még előtte, csak akkoriban esélyem sem lett volna lefutni egy maratont.

Amúgy tudom, hogy buzis, de sörből is csak alkoholmentest iszok, alkoholt bármilyen formában szinte egyáltalán nem, kb évente 3-4 alkalommal egy-egy kis adagot.De ma pl ‘csalónap’ van, főztem egy kis tésztát a csicseriborsós raguhoz. Minap bontottunk végre egy bort, asszem, abból is megengedek magamnak megint egy pohárral.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest