- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. nem kötekedtem, hanem beírtam egy saját ihletésű autós dolgot, némi iróniával, hogy a hanyatló nyugat
2. erre te megjelentél, hogy "te miről beszélsz?" ( [link] ) (na ez kötekedés), majd elkezdtél okoskodni a tömegközlekedésről, pedig nem arról volt szó. De Te szólítottál meg engem
3. majd elmagyaráztam neked ( [link] ), mert úgysem érted (te ezt veszed kötekedésnek)
4. miért ajánlottam volna izofixes csodát, amikor közöm nincs hozzá? meg amúgy is, kit érdekel, nem voltam benne a beszélgetésben, nem veszek autót, nincs gyerekem, izofixem
5, most pedig két napja az angliai kártyás csippantásról veszekedsz magyarországi magyarokkal, pedig tök irreleváns az egész.egyszerűen szövegértelmezési problémáid vannak, és ha valaki óvatosan megjegyzést tesz rád, azon pedig megsértődsz.
Szóval, mesélj, milyen a csippantás ott a szigeten? és még mindig a bal oldalon közlekedtek? időjárás nem túl meleg?
jóccakát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vallás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest