Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nemtom felénk mi volt, de én csütörtökön melóból hazamenet átlag melóból hazamenő forgalommal találkoztam, sőt még megkockáztattam egy este 6 körüli sparos bevásárlást is, de nemhogy hely nem volt, de még egy átlag hétköznap délutántól is kevesebben voltak, parkolni is tudtam majdnem bejáratnál. Péntek semmi, szombaton autóztam városban+harmadrendű útvonalon 25 km-t, meg vasárnap 25-öt vissza, és délben megint főúton 20-at oda, este 20-at vissza, és teljesen átlagos, sőt, inkább átlag alatti forgalom volt. És eddig ez nem annyira extra, de alig találkoztam hülyével. (Nem, nem én voltam az) Volt pár aki lassabban ment, volt aki sietett, de kiegyensúlyozottabbnak tűnt, mint máskor hétköznap vagy hétvégén.
Teljesen elcsodálkoztam, de hosszú évek óta szokatlan nyugalom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- World of Tanks - MMO
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung kuponkunyeráló
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbil ujjolv IR kam gar
- P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- X12 Gen2 12.3" FHD IPS érintő Ultra 5 134U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- Eladó Lenovo Legion Y530-15ICH, FHD IPS, i5-8300H, NVIDIA 1050Ti, magyar vil.bill.
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- iPhone 14 Pro 256GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest