Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
hehe, ma belém durrantak hátulról nem sokkal, jók ezek a modern lökhárítók, hiszen hárítják a lököt.
az égvilágon semmi baja nem lett senkinek és semminek, de a közönség meg a hibás fél fejét érdemes lett volna felvenni videóra, szerintem azóta is ezen csámcsognak

szitu: Soroksárin ahol senki nem siet ( LOL ) későn vettem észre a pirosat, satufék, zebra előtt épphogy megállás. hátulról egyszer csak bumm! a lökést éreztem, de igazi csattanást nem hallottam... na mondom akkor nézzük meg hogy is állunk. kiszállok, megyek hátra (kisteher hátsó ablak nélkül, tehát nem látom mi van mögöttem) - szerencsétlen srác szinte térden állva, lógó bocifülekkel mondja:
"ne haragudj, bocsi, ne haragudj, én hibám.."
én meg kontrázok azonnal, mosolyogva: "siker vagy nem siker? (még mindig nem néztem meg egyik autót sem)
"???"
"sikerült, vagy nem sikerült? szétment valami, vagy mehetünk?"
"nem, nem hiszem... nézzük meg de szerintem nem..."
nézem az övét (volvo v70), karc sincs.
nézem az enyém, semmi az égvilágon. közben a srác folyamatosan szabadkozik, szinte várja, hogy ordítsak...
leveszem a napszemüvegem, szemébe nézek, s mondom: "haver, az égvilágon semmi nem történt! én elkúrtam, te elkúrtad. jól vagy?"
"ööö... ja, minden ok!"
rámosolyogtam, belecsaptam a kezébe és megveregettem a vállát: "további szép napot, haver! óvatosan a hülyékkel!"
kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, egyesbe be... és felhangosítottam a Jazzy-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest