Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Vállalom, hogy esetleg én nem állítottam be 100%-ig a követelményeknek való megfelelést, esetleg vállalati környezetből nem elérhetőek csupán, de egyrészt eddig elérhető volt itt, másrészt ha valami le van tiltva, akkor az le van tiltva, nem a belépésnél, a belépési adatok után ragad meg a Kéremvárjon... Aztán próbáltam FF-ből, privát ablakban, normál ablakban, ie alól is, mert e kettő használható idebent, de nem tartom lehetetlennek, hogy esetleg csak és kizárólag egy adott verzióval, vagy csak operával vagy csak mittudoménmivel működik jelenleg. Az is lehet, hogy a win7 okoz bajt, de igazából ezt is kétlem. Az sem lehtetlen, hogy nem vártam elég hosszan a Kéremvárjon... után, bár mi számít hosszúnak, mert szerintem 25 perc után már nekem hosszú. 11 óta próbálkozom, szünetekkel, stb.
De az is lehet, hogy eddig úgy hitték, hogy meg tudják oldani 10:00-ig, de nem tudták, mert áramszünet volt, vagy vasas sztrájk, vagy akármi, vagy a meleg miatt lassabban szaladtak a bitek, mint hitték azt előtte, vagy bármi akármi váratlan közbejött. Ez mind lehetséges. Ami bosszantó, hogy ezt a kellemetlenséget nem írják ki kis piros bizbaszon ahogy szokták amúgy más dolgoknál, hanem megvárják, hogy főoldalra mész, majd onnan netbank oldalra, sőt, még ott se mondja, hogy úgysefogmenni, hanem megvárja míg belevered az azonosítóidat, cím alapján tovább is lép, látszólag el is fogadja, majd utána megáll az egész, csak a Kéremvárjon... szemez veled akár 25 percig, vagy tovább.
Mindegy, semminemfontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Linux Mint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest