Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem tudom, en szoktam eles mozit latni. Nyilvan a konkret tipus nelkul altalanosan megfogalmazott allitas nem biztos, hogy igaz konkret esetre, de gondolnam, hogy a felmillas projektorba gyengebb technologia fer be a penz tortreszeert. De ha mondasz konkret tipust, akkor megnezem.
Megintcsak konkret mozi nelkul ki tudja, hogy hol jobb a kontraszt, de teny, hogy a rendes cinema projektorokkal olyan 1:2000 koruli kontraszt szamit minimum elvartnak, es a sima nem hdr vetitok kozott van ami 1:8000-et tud. Mar ugy ertem, hogy rendes merhetot.
Szinben is nem rec709 majdnem 100%-a az elvaras hanem P3 koruli.De amugy nem azt mondtad, hogy tud hasonlo elmenyt, mint a mozi, hanem hogy sokkal jobb vagy, mint akarmilyen mozi. Es akkor meg Dolby Cinema vagy az uj emissziv kijelzok nem kerultek szoba. Szoval nem, konzumer projektorral a legjobb mozihoz kepest fasorba sem tudsz lenni, de azt elhiszem, hogy egy atlagos mozi korul igen. De az atlagos mozihoz kepest sokkal jobb mar kerdeses, mondjuk, hogy erre gondoltal, de kerdezem, hogy milyen jellemzoben? En gondolnam, hogy hasonlo kontrasztot tudhatsz, mondjuk, hogy ugyis Rec709 contented van, azt jol megjeleniti a projektor, tehat ok, mondjuk, hogy ugyis HD-t jatszol le, tehat nem kell nagyobb felbontas, tehat a hasonlo megvan. De hol a sokkal jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest