Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz emvy #65748 üzenetére

Nem tudom, en szoktam eles mozit latni. Nyilvan a konkret tipus nelkul altalanosan megfogalmazott allitas nem biztos, hogy igaz konkret esetre, de gondolnam, hogy a felmillas projektorba gyengebb technologia fer be a penz tortreszeert. De ha mondasz konkret tipust, akkor megnezem.
    Megintcsak konkret mozi nelkul ki tudja, hogy hol jobb a kontraszt, de teny, hogy a rendes cinema projektorokkal olyan 1:2000 koruli kontraszt szamit minimum elvartnak, es a sima nem hdr vetitok kozott van ami 1:8000-et tud. Mar ugy ertem, hogy rendes merhetot.
    Szinben is nem rec709 majdnem 100%-a az elvaras hanem P3 koruli.

De amugy nem azt mondtad, hogy tud hasonlo elmenyt, mint a mozi, hanem hogy sokkal jobb vagy, mint akarmilyen mozi. Es akkor meg Dolby Cinema vagy az uj emissziv kijelzok nem kerultek szoba. Szoval nem, konzumer projektorral a legjobb mozihoz kepest fasorba sem tudsz lenni, de azt elhiszem, hogy egy atlagos mozi korul igen. De az atlagos mozihoz kepest sokkal jobb mar kerdeses, mondjuk, hogy erre gondoltal, de kerdezem, hogy milyen jellemzoben? En gondolnam, hogy hasonlo kontrasztot tudhatsz, mondjuk, hogy ugyis Rec709 contented van, azt jol megjeleniti a projektor, tehat ok, mondjuk, hogy ugyis HD-t jatszol le, tehat nem kell nagyobb felbontas, tehat a hasonlo megvan. De hol a sokkal jobb?

Új hozzászólás Aktív témák