Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az elmúlt pár évben nekem is rengetegszer megfordult a fejemben, hogy menni kellene valamerre, viszont az engem is elriaszt, hogy az egészségügy és oktatás költségei (ideértve a bölcsődét/óvodát is) rengeteg országban nagyon magasak.
Ami még komplikálja/limitálja a dolgot, hogy csak angolul beszélek, és hosszabb távon azért illene az embernek elsajátítania a célország nyelvét is.
Ezen kívül mondjuk jó lenne Európában maradni, hogy a közelebbi család sem a világ másik felén legyen.
A maradás ellen viszont az szól, hogy egyre lentebb csúszik az egész ország, mind gazdaságilag, mind társadalmilag - ugyan egy viszonylag jó jövedelemmel ennek egy részét ki tudom zárni az életemből, de akkor is marad rengeteg zavaró dolog.
Illetve így hirtelen nem is tudom, hogy lenne érdemes csinálni, elkezdeni megpályázni kinti pozíciókat, és ha az egyik összejön, akkor próba jelleggel kimenni pár hónapra, addig itthon hagyni a gyereket és az anyját, majd vinni őket is? Vagy rögtön fejest ugrani az egészbe, és menni mindenkinek? Aki gyerek(ek)kel ment ki valahova, az hogy csinálta? Illetve akik kint vannak, azok tervezik, hogy bármikor hazaköltözzenek (számomra még ez a nagy kérdés, hogy csak egy pár éves időszakra menni, amíg talán itthon normalizálódik a helyzet, vagy esetleg örökre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest