Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nyilvan nem, de attol meg siman repulhetne. Ez alapvetoen nem nekem problema, mert nem ma kezdtem, de ha az oldal uzemeltetoje megturi az ilyen csalokat, akkor a f..om se fog itt hirdetni dragabb cuccot.
Aztan nem lesz se fizetos user, se reklam.Mondjuk legalabb valaki masnak segitettem, aki olvasta, aztan ram irt, hogy nala is beprobalkozott az illeto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest