Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Jesszum. Osszeteszema ket kezem, hogy vegre jo alvo lett a fiunk, este 9-10m kozott alszik, reggel 8 elott nem kel. Idealis. ( 8.30-kor indulunk oviba, szoval meg az oltozes es reggeli is belefer) Nappal mar egyaltalan mnem alszik. A kiscsaj meg igazi alvobajnok. 9-ejfel kozt alszik, ejfelkor kaja, vagy egykor, es aztan reggel 8-9-ig durmol. Es meg napkozben is szepeket alszik. Igaz o meg csak 7 honapos.
Ja amugy tegnap hajnalban ertem haza websummitrol, reggel meg megtem dolgozni, igy este mikor hazaaertem egy kicist faradt voltam, el is aludtam este fel 9 fele a geyrek mellett a foldon. O meg kelteget kelteget, hogy menjek fel az agyra. Mondom de miert? Hat hogy ne aludjak a foldon, ott a kutyak szoktak aludni... Pfff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Plazma TV topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest