- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Kellene egy kis segítség, hogy kezeljem a következő helyzetet

Van egy ismerős / baráti család, már kb 7 év óta ismerjük őket, jó fejek, pesze mint mindenkinek van pár érdekes dolguk

Volt korábban is pár üzleti dolog, mindenféle gond nélkül, a szülőknek van pénzük rendesen.Na, de a lényeg:
Egyszer szóba jött, hogy a középső gyereknek (16 éves) kellene egy gép amin elfut a most populáris Fortnite vagy mi a fene játék.
Összelegóztam a srácnak egy gépet pár régi kukázásra váró gyári gépből meg egy fiókban fekvő VGA-bó, újratelepítettem, egy egész használható gépet összeraktam (Valami A8-as AMD, 8GB ram, 500GB vinyó, normális ház, valami MSI VGA amin elfut a játék, kapott monitort, stb).
Mondtam, hogy mittomén a piaci ára X lenne, majd ha lesz pénze, fizesse ki a piaci ár 66%-át, nem sürgős.
Leginkább azért csináltam, hogy értékelje a dolgot, úgyis el akart menni dolgozni stb, nekem is segítettek így páran ennyi idős koromban.Pár napja megláttam, hogy a helyi vaterán elpasszolták a gépet X összegért. Ha nem neki szántam volna, én is simán elpasszoltam volna ennyiért.
Hogy kezeljem a helyzetet? Kérdezzek rá, hogy megy a gép, hátha elmondják mi a téma? Szembesítés?
Nem az összeg zavar, hanem ahogy az egészet csinálták, ha nem kell a gép (és még ki sincs fizetve ugyebár) akkor miért nem hozták csak vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hobby elektronika
- Socket AM4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs