Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem:
- tisztazd le magadban, hogy mi a problemad es mi a celod (pelda: problema, hogy jotekony jelleggel aldoztal idot es kozvetve penzt valamilyen celra; cel pedig az, hogy a koztetek levo viszony tovabbra is jo legyen, es ne maradjon benned tuske... de ez csak pelda, lehet mas is)
- kozold vele a problemad es a celod, es tisztazzatok, hogy a cel kozos-e
- ha van otleted, akkor azt, hogy szerinted hogy lehetne elerni ezt a celtJatszmazni semmikepp sem erdemes egy ilyen helyzetben (se). Mondhatsz egyszeruen annyit, hogy 'lattam, hogy a Vateran eladtatok a gepet, amit osszeraktam a gyereknek; igazabol en azert fektettem ebbe energiat, hogy a sracnak jo legyen, es meglepett/rosszul esett, hogy eladtatok'.
De a lenyeg tenyleg az, hogy tisztazd, hogy mit akarsz elerni.
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyszer jártam már hasonló szituban (ennyire nem volt meredek, eladni nem akarták, csak kölcsön kellett egy noti pár hétre, amíg nem vesznek az elromlott gép helyett újat, de aztán inkább nem vettek, ez meg hónapokig ott ragadt). Én rákérdeztem, hogy megvan-e még a gép, mert pont szükségem lenne egyre, és nem kéne vennem, ha visszaadják végre. Szó nélkül visszakaptam pár napon belül. Közben asszem vettek is amúgy valami jó kis 90k-s vadiúj notit.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha biztos vagy benne, hogy ugyanaz a gép volt, és nem buktál rajta sokat, akkor szerintem nyelj egyet, és legközelebb ne tégy nekik hasonló szívességet.
Vagy szóba hozhatod, hogy kellene egy kis pénz, mert likviditási gondjaid akadtak, és hogy tudnak-e már fizetni a gépért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest