Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem:
- tisztazd le magadban, hogy mi a problemad es mi a celod (pelda: problema, hogy jotekony jelleggel aldoztal idot es kozvetve penzt valamilyen celra; cel pedig az, hogy a koztetek levo viszony tovabbra is jo legyen, es ne maradjon benned tuske... de ez csak pelda, lehet mas is)
- kozold vele a problemad es a celod, es tisztazzatok, hogy a cel kozos-e
- ha van otleted, akkor azt, hogy szerinted hogy lehetne elerni ezt a celtJatszmazni semmikepp sem erdemes egy ilyen helyzetben (se). Mondhatsz egyszeruen annyit, hogy 'lattam, hogy a Vateran eladtatok a gepet, amit osszeraktam a gyereknek; igazabol en azert fektettem ebbe energiat, hogy a sracnak jo legyen, es meglepett/rosszul esett, hogy eladtatok'.
De a lenyeg tenyleg az, hogy tisztazd, hogy mit akarsz elerni.
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyszer jártam már hasonló szituban (ennyire nem volt meredek, eladni nem akarták, csak kölcsön kellett egy noti pár hétre, amíg nem vesznek az elromlott gép helyett újat, de aztán inkább nem vettek, ez meg hónapokig ott ragadt). Én rákérdeztem, hogy megvan-e még a gép, mert pont szükségem lenne egyre, és nem kéne vennem, ha visszaadják végre. Szó nélkül visszakaptam pár napon belül. Közben asszem vettek is amúgy valami jó kis 90k-s vadiúj notit.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha biztos vagy benne, hogy ugyanaz a gép volt, és nem buktál rajta sokat, akkor szerintem nyelj egyet, és legközelebb ne tégy nekik hasonló szívességet.
Vagy szóba hozhatod, hogy kellene egy kis pénz, mert likviditási gondjaid akadtak, és hogy tudnak-e már fizetni a gépért.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Foxpost
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest