Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Na látom megkaptad a magadét a klímatopikban
Úgy kell neked, minek mentél oda.
Én egy ideje nem is nézegetem, mert nekem megmondták, a sokszázezer japánklímát felszerelő mesterek, hogy egy klíma nem fogja hidegen tartani a lakást. Nem tartja hidegen és kész. És plusz a Samsung a legszarabb.
Nálunk a Samsung most már 5. éve tartja hidegen a teljes lakást, vagyis a 85%-át, azaz kb. 40-45 m2-t. Minden szükséges ajtó nyitva, az a köcsög levegő meg olyan hülye, hogy bármennyire megtiltják neki a klímások, ő bizony keveredik, sőt, áramlik. Így van a nappaliban pl. 22-re beállított klíma mellett a nappaliban 22,5 fok, az egyik hálóban 23 fok, a másikban, ami a létező legtávolabbi pont a klímához képest, ott meg fej magasságban 24,5 fok. Stabil kinti 35-38 fokoknál is. Mi pont mellette nem alszunk, de az éjszakai néma mód mellett simán lehetne.
És mit ad isten, gyárilag wifis. Először röpködtek a kommentek, hogy fúj, miazhogy wifis a klíma, majd jól meghekkelik, most meg minden második kérdező wifit akar, és kap valami külső megoldást. Na ezt a szarfos Samsung már 5-6 éve gyárilag adta és működik.
Télen meg mínusz nyolc-tízig simán fűt, hasonlóképp. Az tény, hogy eleinte vacakolt a hibás szenzoregység miatt, de a Samsung területi szerelői rég nem látott pozitív hozzáállással jöttek megoldani, azóta hibátlan.
Úgyhogy nem akartam széllel szembemenni, a saját tapasztalatomat tovább osztani, és látni, hogy ami nálunk működik az nem működhet és kész. Nem mentem vissza többé. Most poénból beleolvastam, de a helyzet változatlan: Samsung szar, csakajapán, és egy klíma nem hűthet le egy lakást. Pont.Viszont egy tanács: a modern, jó hatásfokú inverteres gépek öszességében jobb hatásfokkal, energiatakarékosabban, és főleg hőingástól mentesen tudnak dolgozni, ha állandóan mennek, alacsony teljesítményen. A kampányszerű lehűtés-kikapcsolás-újra bekapcsolás még veszélyeket is rejt, a szervezet elviseli, de nem kedveli a váltakozó hűvös-száraz, és meleg-nedves környezetet. Tudom, próbáltuk. Ha az egész lakás, a falak, a bútorok, a ruhák, minden áthűl és kiszárad, akkor utána maga a klíma töredék energiaigénnyel tudja ezt szintentartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy kell neked, minek mentél oda.