Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nyilván szerintem irreveláns, gondolod valaki nevében írok? Tranzit körülményeket összehasonlítani 20 km-rel beljebb lévő ponttal, ahonnan ráadásul a kezdeti szakasz a nulláson az ellenkező irányba visz szerintem bizony az, érvnek is maximum csúfolni lehetne. Remélem az azért eljutott, hogy az általad felvetett viszonylatot egy szóval sem vitattam...
Nem tudom hányszor jártál Yorkshire-ben, de ha csak látógatóban, akkor tényleg a belepofázás maradna neked. Viszont ha legalább annyiszor mint ahányszor én megcsináltam az M3-M7 tranzitot (az elmúlt két hétben például háromszor, egyszer a Jászai Mari tér érintésével, kétszer az M0-n), akkor jogosan formálhatnál véleményt. fokukac..!

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Tanuljunk angolul!
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest