Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
Na igen, ezzel is csak egyetérteni lehet.
Múltkor voltam egy napra külföldön, a reptér "gyűrűjében" lévő (amihez le kell menni a lépcsőn) parkolóban hagytam a kocsit.
Mikor jöttem haza, ott állt egy sárgára matricázott újabb A6, amin semmilyen taxis jelzés nem volt.Most komolyan, ennél feltűnőbben lehet még csalni?
-Taxi színű autó, ami nyilván nem hivatalos taxi
-A reptéren
-Egy amúgy is feltűnő autóból kialakítva, aminek a fenntartási költségeiből/értékvesztéséből egyenesen következik, hogy itthon nem lehet vele nyereségesen taxizni.És ezt (vagy egy pont ugyanilyen) az autót láttam már fél éve is...
Persze, értem én, hogy mindenki a határt védi, és nincs idő rendet tartani, de az ilyeneknek egyértelműen nem lenne helye az úton, és nem is kellene sok erőfeszítést tenni, hogy lekapcsolja őket valaki.
Ami persze rövidtávon meg is térülne, mert elég jót tenne az országról alkotott képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest