- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
Na igen, ezzel is csak egyetérteni lehet.
Múltkor voltam egy napra külföldön, a reptér "gyűrűjében" lévő (amihez le kell menni a lépcsőn) parkolóban hagytam a kocsit.
Mikor jöttem haza, ott állt egy sárgára matricázott újabb A6, amin semmilyen taxis jelzés nem volt.Most komolyan, ennél feltűnőbben lehet még csalni?
-Taxi színű autó, ami nyilván nem hivatalos taxi
-A reptéren
-Egy amúgy is feltűnő autóból kialakítva, aminek a fenntartási költségeiből/értékvesztéséből egyenesen következik, hogy itthon nem lehet vele nyereségesen taxizni.És ezt (vagy egy pont ugyanilyen) az autót láttam már fél éve is...
Persze, értem én, hogy mindenki a határt védi, és nincs idő rendet tartani, de az ilyeneknek egyértelműen nem lenne helye az úton, és nem is kellene sok erőfeszítést tenni, hogy lekapcsolja őket valaki.
Ami persze rövidtávon meg is térülne, mert elég jót tenne az országról alkotott képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest