Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Még mindig, 2 vagy 3 év után is rendkívül aktív a réjbenes napszemüvegakciós faszság. Még mindig a mai napig rendszeresen kattintanak rá emberek, és küldik szét azonnal összes ismerősüknek a faszságot automatikusan. Még mindig nem veszik észre, hogy ez így egy átbaszós baromság, és ezek az emberek szavazásra jogosult állampolgárok.
Mielőtt jön a szokásos szöveg: nem fogom letiltani az összes ismerősömet emiatt, és hagyok meg max. 2-t, különösen azért nem, mert ez az ismerősök ismerősei közt is terjed, tehát azokat az ismerőseimet is ki kéne szűrnöm, akiknek az ismerősei közt van olyan aki ilyen parkinsonos/alzheimeres.
Mielőtt jön a szokásos szöveg: igen, én ilyen kis feljelentgetős köcsög lettem, aki nem az akar lenni aki csak sír emiatt, hanem olyan köcsög aki sír, de közben kíméletlenül bejelentem a picsába minden egyes darabját és példányát ennek a szüntelenül, az emberi hülyeségre épülve terjedő faszságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest