Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szerintem ez az egész story egyébként jelentős mértékben annak az eredménye, hogy a ph látogatottságának a zömét maga a fórum adja.
A hírek/cikkek pedig csak annyi reklámbevételt hoznak (arányosan), amennyien azokat olvassák, az viszont közel sem akkora szám, mint amekkora az oldal látogatottsága globálisan (mivel ennek ugye jelentős része csak a fórumra jön).
Ellenben a fórum működtetése is komoly munka/Infrastruktúra, csak abból sokkal nehezebb kivenni a lóvét.
Szóval valahol megértem, hogy kézzel-lábbal küzdenek ez ellen, mert ez tényleg egy kellemetlen szitu, de a megoldás szerintem sem egy ilyen post kirakása, ez nem vezet sehová.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest