Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Blacklist.
Ezt néztem végül én is összefoglaló alapján, csak a leírás meg a képek alapján nem egyértelmű, hogy úgy is működik, ahogy én szeretném, hogy csak egy megadott listán szereplő számokat blokkoljon. A szám nélküli, illetve a névlistában nem szereplő (ismeretleneket) nem kellene. Persze alapvetően ez lenne a blacklist szűrés lényege, hogy csak azt szűri, és esetleg csak azon felüli opció, hogy az ismeretlent is.Na mindegy, megpróbálom feltenni, aztán kipróbáljuk.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest