- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Soha, soha az életbe senki nem fogja megmagyarázni hogy mi ez a cipő, kié ez a cipő, ki miért fényképezte le ezt a cipőt, ki miért tette közzé ezt a fényképet, hogy tildy miért nézte meg ezt a fényképet, hogy miért akarta itt nekünk is megmutatni ezt a fényképet, és mit akart közölni ezzel hogy megmutatta ezt a fényképet.
Kicsit úgy éreztem magam, hogy mindenkibtudja miről van itt nagybaszó, csak én vagyok helikopter, aztán rájöttem hogy én mégis értem, mások nem, de végül megvilágosodtam, hogy senkinek fingja nincs semmiről, de már mindenki ezt a képet nézegeti egy cipőről, amiről soha senki, senki nem tudja értelmesen szájbarágósan elmagyarázni, hogy mi ez a cipő, kié ez a cipő, ki miért fényképezte le.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest