Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A hétvégén ellátogatok már egy a megyeszékhelyünknél nagyobb méretű városba, mert itt valahogy nem annyira ömlik ránk ez a sörbujaság, azonban 3%-os Grimbergenber meg Beer márkájú termékektől roskad a polc. Hiába szeretnék én kóstolni valami jót, ha egyzer a helyi népcsoportok nem isszák, vagyis én nem vagyok vásárlóközönség. Mindenkinek valahonnan máshonnan kell beszereznie.
Na most felidéztem nagyjából, a Jam72 van itt is teszkóban, de az is mi? ipa. ahogy a rabbit is. Szóval van 2 féle ipa, meg még teszkós ipa meg teszkós porter (ezeket nem mondanám kézművesnek), ezzel ki is fújt, aztán a sörgyári capriccio-k, meg a 3%-os 100 forintosok. Ez a választék. Jó, korrigálok, mert pl. palóc sört lehet kapni máshol, abból a barna egész jó is. a lagerük meg kb. aranyászok jellegű.
De azt még mindig nem értem, aki ipát csinál az pénzt kap a kormánytól, vagy mitől lett most ez ilyen hirtelen felkapott, amikor 3 éve még az emberek 95%-a nem is hallott róla? Mint a rozéfröccs. Divat lett, hát 2-3 éven át mindenki mindenhol azt itta. Mindenesetre ahogy mondtam, ez nem az én típusom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet OFF topik
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két OnePlus Turbo is várható?
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest