Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
nem írtad, hogy mennyire túracipő-szerűt szeretnél. Decathlon Quechua-i nem rosszak, bár az igazán jók annyira nagyon nem is olcsók. Amúgy én túra/outdoor boltokban szoktam venni az éppen akciós leárazott túracipőket/bakancsokat. Nem tudom már, Mo-n mik vannak, Intersport biztosan árul ilyesmit, felénk van még Karstadt Sport, McTrek, Globetrotter, ilyesmik - ha ezek közül esetleg van valami a közeledben.
Ha online rendelés is játszik, esetleg külföldről is, akkor érdemes a Columbia, Jack Wolfskin, Mammut, Merrel cuccokat keresni, szigorúan akciósan. Ezek ilyen kommersz (még nem profi, vagy amatőr) szabadidős/túrázós csukák, egészen jó minőségben - tartós, (évek múlva is) vízálló, nem kényes, remek anyaghasználat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest