Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is emeltek jelentősen, mert az állandó lakhelyemet átírattam BP-re. Először kiküldték az ajánlatot _mailben_ (postán nem), 3 hónappal az évforduló előtt <10% emeléssel, ahogy évek óta teszik, de ezt benyelem, noha a bónuszom egyre csak nő.
Aztán 2-3 hétre rá lett új lakcímem, amit én be is jelentettem nekik, mire ők a biztonság kedvéért csak a _régi lakcímemre_ küldtek _postán_ (mailt nem) egy új ajánlatot kb.+15K-ról, de úgy, hogy semmi nem volt benne arról, hogy ezt most miért vagy egyáltalán bármi utalás arra, hogy igen, már küldtünk korábban egy ajánlatot, de lakcímváltozás miatt küldünk most egy újat, ráadásul az emelt összeg a korábbi összeghez +részösszegként jelent meg az ajánlatban, és csak erre a részösszegre küldtek csekket. Ezt a levelet a 30 napos felmondási határidő környékén sikerült elküldeniük, úgyhogy esélyem sem volt lépni. WTF. Nem az összeg miatt, de úgy felbosszantott ez az egész, hogy megnézettem jogszabályokban, hogy van-e szabályozva ilyen eset, de kb. semmi releváns. Biztosító (Un*qa) szerint minden nagyon rendben volt így. Azóta másik két biztosításomat lezártam náluk és a következő évforduló előtt el is köszönünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest