- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Mellém ma a szigetvári benzinkúton parkoltak így, kb. 10 centire a tükrömtől egy kisteherautóval, úgy, hogy a szomszéd kútfejek közül kettő üres volt... Aztán elment. Közben kihasználva az alkalmat, beraktam a hátsó ülésre a táskámat, és az alatt az egy másodperc alatt, míg átértem az első ajtóhoz, hogy beszálljak, egy újabb versenyző érkezett, és rámdudált, hogy mit keresek én ott. Látható volt, hogy éppen szállok be, de nem tudott volna két másodpercet várni. Na mindegy, kedvesen üvöltöztünk egymással pár másodpercig, majd az anyósülésről kiszólt baltaarcú anyu, hogy najó, mennyé' mán' innen...
Így viszonyulnak emberek egymáshoz ma Magyarországon. Mindegy, én ritkán üvöltök másokkal, de ma azért sikerült
Amúgy ma olyan utakon es olyan falvakon jöttem át Baranyában, hogy ahhoz képest Bosznia fejlett vidék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest