Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nézd meg bizonyos pártok támogatottságát bp / nem bp és iskolázottság tekintetében. aztán térjünk vissza rá, hogy ki hol mit sz@r le.
egyébként én sem szeretek bp-n lenni tartósan és ahhoz képest már régóta itt vagyok, de ez most másik történet. én pl a 3as metróval iszonyat ritkán (értsd: negyed-fél évente 1x) közlekedek, ettől még nem örülök az egésznek. attól, hogy épp bp-n van pl úszóvébé aminek a költségének nyilván nem lopják el egykis részét sem, nekem mivel jobb? qrvasok uszodát nem lehet normálisan használni hónapok óta (és abba ne menjünk bele, hogy mert ott legalább van uszoda, mert mondjuk 100K embernyi környezetben valószínűleg mindenhol van már), a közlekedési "felújítások" is sokba kerülnek, tipikusan nem véiggondoltak és aránytalanul sok szívással járnak. az, hogy tőlem 10km-re csinálnak egy csomó mindent szarul, összességében nem igazán javítva az életminőségemen, ellenben csomót ellopva az adóforintjaimból és nem 100km-re... hát ettől nekem nem jobb bmeg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest