Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nyilvánvalóan én vagyok a felelős, hogy a pesti metró kapcsán meg még ezer más dolog kapcsán valakik valamit elb.sztak. De az, hogy ezt gyakorlatilag (innen nézve) csak úgy eltűrik, meg háborognak, már most bőven hetek óta, miközben napról napra minden nap ugyanazt hallja, olvassa mindenki, hogy még mindig minden szar, az illetékesek meg éppen napi 20 milliárddal növelik bizonyos rendezvények "költségeit", ebbe meg szarnak bele...hát igen, egy bizonyos szinten túl ez már innen nézve kabarénak tűnik. Milliárdok röpködnek milliók élete fölött, de még mindig a főváros határain belül.
Egyébként meg ha valami potenciálisan veszélyes, akkor vagy meg kell csinálni (amire nem látok esélyt néhány hónapon belül) másrészt nem kell rá felülni addig, míg meg nem csinálják. Én azzal tudom megóvni a saját testi épségem, hogy nem ülök fel egy potenciális tömeggyilkos eszközre. Nevezzük inkább mostantól tömeggyilkos halálmetrónak.De majd megkérem minden vidéki ismerősömet, hogy ők is utaljanak már a metró felújítására pénzt, meg szakembereket, mással nem tudok sajnos hozzájárulni a helyzet megoldódásához.
A fővárosi utálatom az ott eltöltött idők alatt velem szemben a legtöbbek által éreztetett felsőbbrendűség következménye lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest