Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Újabb kérdés: német proxy, privát mód, cookie nincs, google keresés, német nyelven jön be.
Beállítások közt beállítom, hogy Sprache: magyar, majd Specichern, erre átáll angolra... Bemegyek a Languages-be, beállítom, hogy magyar, és Ok vagy Set vagy nemtom, és aztán beáll magyarra.
Ez elsőre miért nem megy?bitpork: én úgy megijedtem, hogy véletlenül előrelendült a lábam

Én amúgy ezért a két dologért kaptam a hibapontot a forgalmi vizsgámon. Egyrészt nem kezdtem el lassítani, amikor a hátul ülő vizsgabiztos szerint még onnan hátulról is jól láthatóan átkelni szándékozó gyalogos nyílegyenesen, megtorpanás és lassítás nélkül közelítette a zebrát, bár attól még bő 1 méterre volt, tehát akkor haladt át mögöttem, mikor én onnan már kb. 20 méterre voltam.
Illetve bezavartak egy olyan egyirányúból derékszögben kereszteződés egyirányúba, ahol mind az elhagyott, mind az új utca mindkét oldalán parkoltak az autók, szabálytalanul, egész a kereszteződés járdasarkáig, és mikor egy ívben épphogycsak elférve bekanyarodtam pont telibe a két autó közé, akkor szólt a vizsgabiztos, hogy ha most a jobb oldali vagy a baloldali autó ajtaját kinyitja valaki, akkor leszakítottuk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest