Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem se volt gond otthon.
Más: az lehet, hogy a mikróban a magnetronnak elmászott a frekvenciája? Eddig ugyanis egy bögre kakaót 40 másodpercig melegítve a kakaó teteje langyos, az alja hideg volt, a bögre hideg maradt. Pár napja ugyanaz a mikró, ugyanaz a bögre, ugyanolyan kakaó, és 40 másodperc után a bögre füle égetően forró, a kakaó egyenletesen hideg, vagy nagyon minimálisan langyosabb.
Más2: Tudom, én vagyok a hülye hogy fészbukozok, de továbbra se lehet mondjuk véglegesre, vagy legalább egy évre előre beállítani, hogy nekem mindig a legfrissebb tartalmat mutassa, és ne a legfontosabbat? Eddig csak háromnaponta kellett beállítanom, de most már szinte óránként átvált a legfontosabb szerinti rendezésre, de én szeretném beállítani hogy márpedig a legfrissebb legyen, és ne tudja helyettem más, hogy nekem mi a legfontosabb.
Más3: ez a Raybanes faszság megint kezd terjedni, már most minden egyes darabot egyesével bejelentek, de szélmalomharcnak tűnik. Csak nálam bukkan fel, mert az én ismerőseim ilyen mindenrekattintó szaralakok, vagy más is belefutott már? (mod: mindazonáltal ez az ismerősök ismerősein keresztül is terjed, szóval gyakorlatilag vadidegenek baromsága miatt is látom)
fő@ és pT: tudom, tiltsam le az összes ismerősömet, és válasszak jobbakat
fő@_2: igen, én ilyen kis bejelentgetős köcsög vagyok, hogy ha van legalább eszközöm az ilyen faszság ellen fellépni, én megteszem, ne mondják, hogy csak nyavajgok miatta. Meg ha más nem hajlandó rá, mert garantálom, hogy 100-ból max.1 jelent be ilyet, legalább én megtegyem. Persze az IQ huszárok boldogan kattintanak a "Eztegyszerűennemfogodelhinni.." és az ilyen "ingyenréjbenszemüvegedleszakkorishanemakarod" típusú szarokra, és tudom, cseréljek ismerősöket...Más4: ha a mercédeszes vén kurva reggel el akart ütni kettőnket is a zebrán, én meg horpadást rúgtam a szaros kocsijára, akkor neki bizony a kurvaanyját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest