Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Megmondtak, hogy a szakmai reszen gyengenek bizonyultam. Valoban, tenyleg, ugyanis full stack dev vagyok, igy nem jutott elsore eszembe az indexof az egyik kerdesre megoldasnak, sem a filter, hanem mast mondtam.
Nem voltam confident, de hat hogy is lennek, hiszen nem csak full stack vagyok hanem 3 kulonbozo pipelineban full stack, az utobbi egy evben. Osszevissza kerulok projektrol projektre, egyik rendszerben ezt, masikban azt kell hasznalni, persze amit nem hasznalok, az torlodik a memoriabol es ido mire visszarazodok.
emvy: szerintem a szakmai tudasom sajnos rosszabb mint ket evvel ezelott. Hiaba tanultam meg azota uj dolgokat, de annyira sok az uj dolog, hogy mindenben csak erintolegesen vagyok ott, sehol sem kiemelkedo. Vagy ragyurok egyre de nagyon - folyamatban , ReactJS - vagy valami mas teruelt fele kell fordulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dark Souls sorozat
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest