- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Betegnek mindenhol szar lenni. Bár ha én most belegondolok, hogy az utóbbi egy évben mennyit jártam orvoshoz, ráadásul úgy, hogy még beteg sem voltam, tisztára úgy tűnne, hogy bele vagyok buzulva az egészségügyi rendszerbe. És a hónap végére még van egy szemészeti időpontom (csak úgy, mert már évek óta nem voltam szemésznél, csak optikusnál, aki hülyén nézett rám, hogy de hát oda egy-kétévente muszáj menni), és kéne keresni egy ortopéd dokit, hogy nézzen rám igy egy-másfél év futás után, hogy minden rendben van-e.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy otthon mindig hülyének néztek (a dokik is), amikor megelőző jelleggel akartam menni orvoshoz, itt meg akkor néznek hülyének, ha nem teszem... Nekem ez a rendszer őszintén szólva jobban tetszik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest