Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Betegnek mindenhol szar lenni. Bár ha én most belegondolok, hogy az utóbbi egy évben mennyit jártam orvoshoz, ráadásul úgy, hogy még beteg sem voltam, tisztára úgy tűnne, hogy bele vagyok buzulva az egészségügyi rendszerbe. És a hónap végére még van egy szemészeti időpontom (csak úgy, mert már évek óta nem voltam szemésznél, csak optikusnál, aki hülyén nézett rám, hogy de hát oda egy-kétévente muszáj menni), és kéne keresni egy ortopéd dokit, hogy nézzen rám igy egy-másfél év futás után, hogy minden rendben van-e.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy otthon mindig hülyének néztek (a dokik is), amikor megelőző jelleggel akartam menni orvoshoz, itt meg akkor néznek hülyének, ha nem teszem... Nekem ez a rendszer őszintén szólva jobban tetszik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest