Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Persze, hogy van vele probléma, mindegyikkel volt. Soha nem lesz problémamentes oprendszer. Mindazonáltal ez eddig a legjobb, amit használtam. A Win7 is jó volt, én a Win XP-vel is remekül megvoltam, sőt, a 95-98-cal is, mind a legjobb volt a maga idejében, aztán eljárt felettük az idő. Win7-re sem állnék már vissza, egyszerűen van egy csomó dolog, amiben kényelmesebb, jobb a Win10. Az érintőkijelzős rendszerek mellett a driver-kezelés pl. egyértelműen ilyen. De többek között a hálózatkezelésén is sikerült végre annyit kalapálni, hogy a meglévő technológiák és biztonsági funkciók implementálásával együtt is hétköznapi ember számára is használhatóvá vált.
Akinek meg nem tetszik, nyugodtan downgrade-elhet Win7-re. XP-t is rengetegen használták még évekkel a support leállítása után is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- ASUS PRIME H270-PRO + Intel Core i7-7700 (CPU + alaplap, LGA1151)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest