- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Leejtettem/kiesett a zsebemből a telefonom. Ez az első jelentősebb balfaszkodásom, és rettenetes érzés. Szuper szerencsétlenül esett le, és pont ott sérült ahol az érzékelők kapcsolódnak szóval egy világító téglával maradtam.
Nem is a telefon értéke a fájó, mert azelenyésző, hanem hogy évekig képes voltam vigyázni rá, ennél sokkal de sokkal veszélyesebb helyzeteket élt túl, 20-30kmph esések bringával erdőben, és karcolás nélkül megúszta (nem úgy mint én). Most meg a leg banálisabb helyzetben kiesik a zsebemből mikor lehajolok : (.
Egyáltalán nem vagyok rákattanva, de akkor is fura érzés, hogy jó ideig nincs okos telefonom, annyi minden hasznos dolgokra is lehet használni, hogy attól mert visszaváltok átlagos telefonra, még mindig úgy érzem hogy nem tudom majd elérni a fontos információkat.
tanulság, ne vedd le a zselés burkolatot a telefonodról, akkor sem ha úgy gondolod, hogy te aztán biztosan tudsz rá vigyázni anélkül is... , ja a másik meg hogy ne kerüljön 200k+ba a teló, mert egy infarktus könnyen elvihet fiatalon is

Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest