Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Leejtettem/kiesett a zsebemből a telefonom. Ez az első jelentősebb balfaszkodásom, és rettenetes érzés. Szuper szerencsétlenül esett le, és pont ott sérült ahol az érzékelők kapcsolódnak szóval egy világító téglával maradtam.
Nem is a telefon értéke a fájó, mert azelenyésző, hanem hogy évekig képes voltam vigyázni rá, ennél sokkal de sokkal veszélyesebb helyzeteket élt túl, 20-30kmph esések bringával erdőben, és karcolás nélkül megúszta (nem úgy mint én). Most meg a leg banálisabb helyzetben kiesik a zsebemből mikor lehajolok : (.
Egyáltalán nem vagyok rákattanva, de akkor is fura érzés, hogy jó ideig nincs okos telefonom, annyi minden hasznos dolgokra is lehet használni, hogy attól mert visszaváltok átlagos telefonra, még mindig úgy érzem hogy nem tudom majd elérni a fontos információkat.
tanulság, ne vedd le a zselés burkolatot a telefonodról, akkor sem ha úgy gondolod, hogy te aztán biztosan tudsz rá vigyázni anélkül is... , ja a másik meg hogy ne kerüljön 200k+ba a teló, mert egy infarktus könnyen elvihet fiatalon is

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest