- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Figyeljük meg, hogy míg mondjuk angol területen a 'weather forecast' a megfelelő kifejezés, addig nálunk 'időjárás jelentés' van. Namost nekem ne jelentsék, hogy most milyen idő van, mert azt az ablakon kinézve látom, valamint az ősi kavicsos módszerrel remekül lehet ellenőrizni (ha a kavics vizes akkor esik, ha világos akkor süt a nap, stb...) Kedvenc klasszikusom kb. 1995-ből a Kossuth rádió Reggeli Krónika időjárás jelentése, miszerint "Ma országszerte napos idő várható..." és eközben álltam az ablak előtt, és néztem ahogy zuhog az eső.
Mindazonáltal tegnap is meg ma reggel is azt mondta a rádió, hogy csak reggel lesz felhős, napközben mindenhol kiderül és sütni fog a nap. Ezt lefordítom: napközben végig felhős lesz, tehát semmit nem melegszik, azonban naplementekor néhány perc alatt felhőmentesre derül ki az ég, így éjszaka kiválóan le tud hűlni.

Más: Szerintetek se hasznos hosszú távon használni folyamatosan az ECO módot egy 1,6 CDTI Bi-turbo kisbusz esetén, amelyikben jelenleg 830 km van, és naponta 14+14 km-t megy mindkétszer hideg motorral? Eleinte direkt bekapcsolva hagytam, hogy az első pár száz km-en ne tapossam szét, de bekapcsolt mód esetén pl. sosem sikerül felpörgetni rendesen a turbót, míg azt kikapcsolva szépen hallani már kisebb gyorsításnál is, hogy felpörög, és tol. Szóval most már néha kikapcsolom melegen, és olyankor érezni is szépen, hogy downsizing ide vagy oda, azért az öreg 1,9-el szerelt Caravelle-hez képest ez a kisebb motor is vidámabban viszi a nagy dobozt. Ami viszont meglep, hogy mennyire csendesnek, nyugodtnak, személyautósnak tűnik ez amahhoz képest. Nem gondoltam, hogy ezt így megfogalmazom egy Opelről, de kifejezetten kellemes még így busz létére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- TCL LCD és LED TV-k
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 4070ti Super eladó kifogástalan álapotban!1.5 év garnciával!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GIGABYTE RX 5500 XT GAMING OC 4GB Garanciával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest