Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, miert, rosszat linkeltem volna?
Egyebkent jo modja annak, hogy egy alapbol egyszeru dolgot hogyan lehet a vegletekig elbonyolitani. Pont ezzel szivok most, mig php-js-html-el szimplan pikkpakk meglenne egy api/frontend kombo, addig ha jol akarom csinalni csupan js/htmlben, akkor xmillio kis npm modul behuzalozas, server.js, stb. Most probaltam eloszor osszerakni ilyet nullarol, eddig mindig csak kesz rendszerben hoztam letre uj dolgokat, kb olyan erzes, mintha valaki azt mondana, hogy na akkor rakj ossze egy GoCD deployment rendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest