Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Debizony, hogy vannak. Én egy hétig jártam a nyakukra, mert nem voltak képesek kiszállítani egy amazonos rendelést, úgy dobta be kétszer egymás után a nem talált itthon értesítést, hogy itthon voltam, és működött a csengő (kipróbáltuk mindkét nap), kutyák meg azonnal ugatnak, ha megszólal, szóval esélytelen, hogy ne vegyem észre. Közben összecserélte a csomagszámot az egyik szomszéd csomagjával - az ő értesítőjét dobta be hozzám, az enyémet hozzá -, majd amikor kértük, hogy inkább a helyi átvevőponton adja le a csomagot, ha ennyire balfasz, akkor ezt három napig nem sikerült megoldania. minden nap hívtuk őket, meg az átvevőpontba is bementünk, totál ellentétes infókat kaptunk mindig, de a csomag nem lett meg. Ezt hétfőtől péntekig játszották, pénteken 5-kor, mikor már voltam az átvevőponton is, és telefonon is beszéltem velük, azt mondták, hogy ott van náluk a tőlem 30 km-re lévő központban, úgyhogy beültem az autóba, és elmentem érte. Ahhoz képest, hogy megígérték, hogy előkészítik, miután beszéltem a munkatárssal, először nem találták, szóval fél órát keresték még, mire meglett.
Négy éve rendelgetek Amazonról, összesen kétszer volt gondom, a másik csomagot tévesen valahova München mellé kézbesítették ki, amikor megkaptam erről az értesítést, felhívtam őket, csak azért nem volt itt másnapra a csomag, mert már késő volt, és nem tudták aznap elindítani, így még egy napot várnom kellett. Mondjuk az nem is DPD volt, hanem DHL, ég és föld a kettő.
Azóta mindig gyomoridegem van, ha meglátom, hogy valamit a DPD hoz, szerencsére nem túl gyakran fordul elő.
Szóval ha ezt így a németeknél elő merik adni, ahol a fogyasztói érdekérvényesítés kicsit más dimenzióban mozog, el sem merem képzelni, mit művelnek a Nyugat-Balkánon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest