- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ismerosom is nem hallgatott ram, erobol, rossz fokozatban tekert sokat es semmit se szedett, meg esz nelkul fogyozott, hiszen az ugy mukodik, hogy akkor nem eszik semmit, csak napi egy kefirt es mellette tekeregne meg dolgozna, majd tanulni maskor, ertelmes munkat maskor.
Aztan megis rajott, hogy nezdmar, ha magneziumot szed, akkor nem gorcsolnek be olyan konnyen az izmai, ha mar nem hajlando rendesen enni, pedig otthoni koszton van.
Amennyire meg tudnak lepni az emberek az ostobasagukkal, epp annyira nem ertem, en miert nem elhetek igy?

Talan az egyetlen karos szenvedelyem a cigi, de az meg kvazi kell, mert jo idomero, kommunikacios eszkoz, na meg persze fuggo vagyok, valami karos szenvedely kell.
A "mindenhol cigifustot erzek" tortenetet meg nem ertem, nem latom a realitassal valo kapcsolatot

Új hozzászólás Aktív témák
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest