- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ismerosom is nem hallgatott ram, erobol, rossz fokozatban tekert sokat es semmit se szedett, meg esz nelkul fogyozott, hiszen az ugy mukodik, hogy akkor nem eszik semmit, csak napi egy kefirt es mellette tekeregne meg dolgozna, majd tanulni maskor, ertelmes munkat maskor.
Aztan megis rajott, hogy nezdmar, ha magneziumot szed, akkor nem gorcsolnek be olyan konnyen az izmai, ha mar nem hajlando rendesen enni, pedig otthoni koszton van.
Amennyire meg tudnak lepni az emberek az ostobasagukkal, epp annyira nem ertem, en miert nem elhetek igy?

Talan az egyetlen karos szenvedelyem a cigi, de az meg kvazi kell, mert jo idomero, kommunikacios eszkoz, na meg persze fuggo vagyok, valami karos szenvedely kell.
A "mindenhol cigifustot erzek" tortenetet meg nem ertem, nem latom a realitassal valo kapcsolatot

Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mazda topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Iphone 13 256 GB kártyafüggetlen
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest